Alpha

Vacature: Commissieleden voor organisatie wetenschappelijke lezingen FGw

Posted: maart 13, 2017

Zin in een leuke uitdaging naast je studie? De FGw zoekt commissieleden!

Vanuit de Faculteit der Geesteswetenschappen is het initiatief gekomen een lezingenreeks te organiseren over onderzoek dat aan de faculteit wordt gedaan. Door het geven van deze wetenschappelijke lezingen zal geesteswetenschappelijk onderzoek de aandacht krijgen die het verdient en worden studenten, docenten en andere geïnteresseerden betrokken bij wat er op academisch terrein leeft op de universiteit.

Om deze serie lezingen op te zetten, vorm te geven en te promoten zal een commissie worden opgericht, bestaande uit een aantal enthousiaste studenten van de FGw die zich hier een jaar lang mee bezig willen houden. Het is voor het eerst en de vorm staat nog niet vast, dus je hebt veel vrijheid in de invulling van deze wetenschappelijke evenementen. Als commissielid zal je je voornamelijk bezighouden met het vinden, voorstellen en benaderen van geschikte sprekers. Maar ook meedenken over de promotie en het bereiken van studenten is een van de taken van de commissie.

Dus heb je hart voor de wetenschap en wil je graag ervaring opdoen met het organiseren van (wetenschappelijke) lezingen? En lijkt het je leuk om naast je studie een paar uur per week te besteden aan een commissie?  Meld je dan aan! Stuur je CV en een korte motivatie (ca. 200 woorden) vóór 31 maart naar alpha-fgw@uva.nl, dan nemen wij spoedig contact met je op voor een gesprek.

Wat zoeken wij?
  • Twee tot drie studenten van verschillende opleidingen aan de FGw die samen met één bestuurslid van faculteitsvereniging ALPHA de commissie vormen
  • Ondernemende, gemotiveerde, creatieve studenten
  • Studenten die een periode van een jaar gemiddeld enkele uren per week beschikbaar zijn
Wat bieden wij?
  • Een nuttige uitdaging naast je studie
  • Ervaring bij het organiseren van (wetenschappelijke) evenementen
  • Netwerken binnen de faculteit
  • Aanvulling op CV
  • Een nader te bepalen (financiële) vergoeding